Garantie & Retourbeleid

Ons doel is om ervoor te zorgen dat al onze klanten 100% tevreden zijn. Wij geven u daarom de mogelijkheid om ons product 30 dagen uit te proberen en daarnaast één jaar garantie te bieden op alle Blendking producten. 


  • 30 dagen uitproberen. Ons standaard retourbeleid geldt voor 30 dagen. Als er 30 dagen zijn verstreken sinds uw aankoop, kunnen we normaal gesproken geen terugbetaling aanbieden.
  • 1-jaar fabrieksgarantie. Bij een beroep op garantie gaan we eerst de klacht beoordelen. Als inderdaad sprake is van een situatie waarin de garantie geldt, gaan wij kijken hoe we jou gaan helpen. We kunnen er voor kiezen om je product te repareren of te vervangen. Dit betekent dat je dus niet altijd een nieuw product krijgt.

(let op: dit is niet van toepassing op de Kingpack & Black Friday Sale items.)

1. Garantiebeleid 

Wij vinden het belangrijk dat je een leuke periode met Blendking tegemoet gaat en hebben daar veel voor over. Desalniettemin is het maken van Blendking een menselijk proces, het zou in hoge uitzondering wel eens voor kunnen komen dat er een spreekwoordelijk of echt steekje is laten vallen. Mocht dit gebeuren dan gaan wij er alles aan doen om dit voor jou te fixen. Wij staan ervoor in dat onze producten voldoen aan onze overeenkomst. Je mag verwachten dat onze producten voldoen aan de vermelde specificaties, aan de redelijke eisen van normaal gebruik en de wettelijke bepalingen en/of overheidsvoorschriften die golden op het moment van bestellen. Wij geven daarom garantie op (onderdelen van) onze producten.

De garantie komt in ieder geval te vervallen als:

  1. Je de geleverde producten zelf hebt gerepareerd en/of bewerkt, of door Derden hebt laten repareren en/of bewerken.
  2. Je de producten niet normaal hebt gebruikt. Bijvoorbeeld als je de geleverde producten aan abnormale omstandigheden hebt blootgesteld of op een andere manier onzorgvuldig hebt behandeld. Hier is in ieder geval sprake van als de geleverde producten in strijd zijn met de aanwijzingen van Blendking en/of op de aanwijzingen op de verpakking behandeld zijn.
  3. De ondeugdelijkheid geheel of gedeeltelijk het gevolg is van voorschriften die de overheid heeft gesteld of zal stellen ten aanzien van de aard of de kwaliteit van de toegepaste materialen.
  4. De ondeugdelijkheid bestaat uit deuken, scheuren of gaten die door je eigen toedoen zijn ontstaan.

De garantie voor alle Blendking producten bedraagt 1 (één) jaar.


Dit valt onder de garantie:
   1. Zichtbare gebreken aan de materialen of constructie waardoor normaal gebruik niet mogelijk is.
   2. Deuken, scheuren of gaten  van meer dan 2,5 cm (tweeëneenhalve centimeter).

Dit valt niet onder de garantie:
   1. Een Blendking die niet via onze officiële verkoopkanalen is aangeschaft.
   2. Voorkeuren die buiten de 30 dagen uitproberen vallen.
   3. Schimmelvorming ontstaan door gebruik van voedingsmiddelen en nalatigheid met het schoonmaken hiervan. 
   4. Slijtage door het onzorgvuldig gebruik van de Blendking.
   5. Waterschade door het onzorgvuldig gebruik van de Blendking.
   6. Het ontbreken van één of meerdere origineel bijgeleverden onderdelen.
   7. Gebruik van verkeerde oplaadkabel

 

Levenslange Garantie voor BK Members


Als BK Member bieden we je een exclusieve levenslange garantie op je Blendking producten.

Nieuwe klant? Word hier BK Member en ontvang de BK 2.0 geheel gratis.
Bestaande klant? Word hier BK Member en ontvang 2 gratis gifts.

Deze garantie is beschikbaar voor iedereen die binnen 3 maanden na aankoop van een BK 2.0 een BK Membership afsluit én voor minimaal 3 termijnen lid blijft. Je bent levenslang gedekt, zolang je leeft of totdat wij stoppen met de productie van de BK 2.0.

Om in aanmerking te komen voor deze garantie, is het essentieel dat je goed voor je Blendking zorgt. Uitgesloten van garantie zijn schade door schimmelvorming, slijtage door onzorgvuldig gebruik, waterschade, het ontbreken van originele onderdelen, of het gebruik van een verkeerde oplader.

Bij een defect na het eerste jaar betaal je slechts €6,95 voor verzendkosten voor een vervanging. Indien een nieuwe laadkabel nodig is, zijn de extra kosten €8,00. Deze levenslange garantie toont onze toewijding aan jouw langdurige tevredenheid en zorgt ervoor dat je altijd kunt vertrouwen op je Blendking.

 

De garantietermijnen die in dit artikel worden genoemd beginnen te lopen vanaf het moment dat jij (of iemand voor jou) de producten in ontvangst hebt genomen. Om de integriteit van ons garantieprogramma te waarborgen en misbruik te voorkomen, is het mogelijk om maximaal twee keer per jaar een beroep te doen op de garantie.

Om een beroep te doen op garantie, moet je dit binnen de voor dat product of onderdeel aangegeven garantietermijn Schriftelijk aan ons kenbaar maken. Stuur een foto en/of video en een omschrijving van de klacht naar info@blendking.nl.

Bekijk ook onze algemene voorwaarden voor meer informatie over onze garantievoorwaarden.


2. Retourbeleid 

Ons doel is om ervoor te zorgen dat al onze klanten 100% tevreden zijn. Als u niet tevreden bent met uw aankoop, kunt u het binnen 30 dagen na de besteldatum terugsturen voor een volledige terugbetaling.

Om uw retourzending in gang te zetten, stuurt u ons een e-mail op info@blendking.nl inclusief uw reden en ordernummer.

 1. Ons standaard retourbeleid geldt voor 30 dagen. Als er 30 dagen zijn verstreken sinds uw aankoop, kunnen we normaal gesproken geen terugbetaling aanbieden.
 2. Bij een beroep op garantie gaan we eerst de klacht beoordelen. Als inderdaad sprake is van een situatie waarin de garantie geldt, gaan wij kijken hoe we jou gaan helpen. We kunnen er voor kiezen om je product te repareren of te vervangen. Dit betekent dat je dus niet altijd een nieuw product krijgt. Dit proces bedraagt normaal gesproken tussen de 2 - 4 weken. 

TERUGBETALINGEN (INDIEN VAN TOEPASSING)
Wij verwachten het product in originele staat en in de originele verpakkingsdoos te ontvangen. Is dit niet het geval, kunnen wij de retourmelding niet goedkeuren en dus de restitutie niet honoreren. Zodra we uw retourzending hebben ontvangen, sturen we u een e-mail om u te laten weten dat we uw geretourneerde artikel hebben ontvangen. We zullen u ook op de hoogte brengen van de goedkeuring of afwijzing van uw terugbetaling.

Als uw terugbetaling wordt goedgekeurd, wordt deze verwerkt en wordt het bedrag automatisch gecrediteerd op uw creditcard of uw oorspronkelijke betaalwijze.

TE LATE OF ONTBREKENDE TERUGBETALINGEN (INDIEN VAN TOEPASSING)
Het kan enige tijd duren voordat uw restitutie officieel is geboekt.

Als je je terugbetaling niet binnen 2 weken hebt ontvangen, neem dan contact met ons op via info@blendking.nl.

VERZENDING
Om uw product te retourneren, dient u uw product te mailen naar:

BLENDKING, Bart van der Leckhof 58, 1112WT, Diemen, Noord-Holland

U zult verantwoordelijk zijn voor het betalen van uw eigen verzendkosten voor het retourneren van uw item. Verzendkosten worden niet gerestitueerd.

Voor het retourneren van een defect exemplaar / product wordt na het ontvangst van de retour en het vaststellen hiervan de retourkosten vergoed tot een bedrag van €4,95.

Afhankelijk van waar u woont, kan de tijd die het kost om uw geruilde product bij u te krijgen variëren.

U kunt overwegen een traceerbare verzendservice te gebruiken of een verzendverzekering af te sluiten. We kunnen niet garanderen dat we uw geretourneerde artikel zullen ontvangen.